Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

La delegada del govern a Girona i la directora territorial d’Acció Climàtica visiten l’ICSuro

La delegada del govern de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral, i la directora dels Serveis Territorials d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a Girona, Elisabet Sánchez, han visitat aquest divendres la Fundació Institut Català del Suro, on s’han reunit amb representants del seu patronat, encapçalat pel seu president Joan J. Puig, i amb el seu director, Albert Hereu.

L’objectiu de la visita ha estat oferir-los una aproximació global al sector surer i a la tasca de la fundació ICSuro, des de la investigació i la recerca de noves aplicacions basades en el material fins a la feina del Cork Center Laboratory, que treballa amb rigor per donar un servei excel·lent a les indústries surera i vitivinícola.

WhatsApp Image 2021-09-17 at 11.57.05 (6)

Durant la reunió posterior a la visita, l’ICSuro ha exposat les necessitats del sector i ha traslladat a les representants del govern les seves línies estratègiques 2020-2025, que han estat consensuades pels diferents actors del sector surer i que aborden qüestions com la bioeconomia del sector, la difusió del valor de les suredes, l’aprofitament sostenible i la regeneració dels boscos o la contribució del tap en l’evolució positiva dels vins.

La trobada ha estat molt positiva i ambdues parts s’han emplaçat a treballar plegades pel bon tarannà del sector.

caCatalan