Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

EL CORK CENTER LABORATORY, EXEMPLE D’UNA CAMPANYA GLOBAL DE CROMATOGRAFIA

La Fundació Institut Català del Suro ha fet una col·laboració en format vídeo amb l’empresa Agilent Technologies, líder mundial en els mercats de les ciències de la salut, el diagnòstic i els productes químics aplicats. L’objectiu d’aquest vídeo, impulsat per l’empresa nord-americana, és que des del Cork Center Laboratory compartim la nostra experiència utilitzant els instruments GC i GC/MS d’Agilent per la cromatografia de gasos, donat el nostre coneixement en analítica cromatogràfica i sensorial. Tal com explica al vídeo la doctora Chantal Prat, responsable de l’àrea química de la Fundació Institut Català del Suro, aquests equipaments ens han permès realitzar l’anàlisi de compostos volàtils molt més ràpidament, conservant la mateixa sensibilitat, precisió i robustesa i optimitzant el temps de les mostres.

La nostra tasca

El Cork Center Laboratory ofereix serveis analítics a la indústria surera i vitivinícola per afavorir la qualitat i la competitivitat de les empreses d’aquests sectors. Els principals serveis que s’hi ofereixen són l’anàlisi de volàtils per cromatografia de gasos, l’anàlisi sensorial i física de suro, mediació en litigis, assessorament en l’aplicació de normatives de qualitat o desenvolupament de protocols d’anàlisi personalitzats entre d’altres.

També participem a nivell tècnic nacional i internacional als comitès relacionats amb el sector del suro, com les organitzacions UNE o ISO.

caCatalan