Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Com incorporar el valor socioeconòmic i ecològic del sector surer al món del vi?

Sovint s’ha reconegut el potencial de les suredes i del sector surer per crear valor social i ecològic, però fins ara no s’havia estimat aquest valor exhaustivament. La Fundació Institut Català del Suro ha encarregat l’estudi “Valor socioeconòmic i ambiental de la indústria surera catalana” a la Càtedra MANGO de Responsabilitat Social Corporativa d’ESCI-UPF School of International Business per analitzar i calcular en termes monetaris el valor global creat cap a la societat pel sector surer català. Es tracta d’un estudi emmarcat en el projecte d’ “Estudi del potencial de l’economia circular del sector surer“.

Abordarem les conclusions de l’estudi a la taula rodona “Com incorporar el valor socioeconòmic i ecològic del sector surer al món del vi?” a la Barcelona Wine Week amb agents destacats dels sectors forestal, industrial i acadèmic i veurem com es poden aplicar al món del vi.

Ponents

Anna Sanitjas, Directora General d’Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi de la Generalitat de Catalunya.

Joan J. Puig, President de la Fundació Institut Català del Suro i de l’Associació d’Empresaris Surers de Catalunya (AECORK).

Susana García, Directora de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE).

Silvia Ayuso, Directora Acadèmica de la Càtedra MANGO de Responsabilidad Social Corporativa d’ESCI-UPF.

Detalls de l’activitat

La taula rodona tindrà lloc el dimarts 6 de febrer a les 16:00 a l’Auditori de la Barcelona Wine Week i serà de caràcter gratuït. Moderarà l’activitat Albert Hereu, director de la Fundació Institut Català del Suro.

caCatalan