Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Cork Center Laboratory

PRESENTACIÓ

Cork
Center
Laboratory

“Al servei de les indústries surera i vitivinícola des del 2001”

SERVEIS

CONTROL DE QUALITAT
 
Oferim diferents analítiques per a controls de qualitat de taps de suro i ampolles, així com anàlisis vitivinícoles o vinícoles, d’aigües i de productes alimentaris/agroalimentaris.
SERVEIS D'ASSESSORAMENT PER A EMPRESES
Ens posem al servei dels cellers per a resoldre qualsevol petició o consulta que puguin requerir. Des dels serveis de cromatrografia o control ambiental d'aromes al celler fins al disseny a mida de protocols de compra.
SOLUCIONS INNOVADORES I PROJECTES D'INNOVACIÓ
Ens dediquem a la investigació aplicada per beneficiar el desenvolupament d’empreses i col·laborem amb universitats i centres de recerca a través de projectes d’investigació per tal de poder desenvolupar solucions innovadores tant pels nostres clients com per a la societat.
CURSOS I TALLERS DE FORMACIÓ
Hem desenvolupat una metodologia per calcular la petjada de carboni, així com una normativa de controls de qualitat i protocols d’anàlisi personalitzats. La difusió del coneixement adquirit es concreta amb la preparació de cursos i tallers de formació en escoles d’hostaleria, enologia i universitats.
SOSTENIBILITAT
 
Anàlisi del cicle de vida, càlcul de la petjada hídrica i de carboni, ecoetiquetatge i màrqueting ambiental, diagnosis ambiental de productes i serveis, detecció d’oportunitats d’estalvi, eficiència industrial i implantació de sistemes de gestió ambiental ISO 14001.
caCatalan