Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

CORK2WINE: Gestió forestal de les suredes i la seva influència en la millora de les propietats del suro, el seu processat, qualitat i interacció amb el vi

Finançat per:
Centre pel Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) amb Fons FEDER

Aquesta iniciativa té per objectiu general aplicar un nou enfocament integral a la investigació del suro. L’empresa Francisco Oller lidera aquest projecte, en què també participen J. Vigas, Amorim Forestal, Quimivita, Muga i Vilarnau. Compta amb un pressupost de gairebé 5.000.000 euros cofinançats pel CDTI i, en part, amb fons FEDER de la Unió Europea, en el marc de el Programa Estratègic CIEN.
CORK2WINE pretén generar el coneixement necessari que permeti l’avanç i la superació dels actuals reptes tecnològics que afecten tota la cadena de producció de l’suro nacional, garantint la seva competitivitat, sostenibilitat, posicionament internacional i viabilitat futura. Des de les etapes de la producció primària en l’àmbit forestal fins al processat per a la posterior fabricació de taps de vi, aquest projecte estudiarà també l’aprofitament òptim i rendible dels subproductes i residus que es generen en el procés de producció per al seu ús en la indústria cosmètica, gràcies a les seves propietats antioxidants.

caCatalan