Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Presents a la presentació de la Barcelona Wine Week 2023

L’Institut Català del Suro, representat pel seu president Joan J. Puig, ha assistit a la presentació de la Barcelona Wine Week 2023 on ha pogut intercanviar unes paraules sobre el projecte surer amb el Ministre d’Agricultura Luis Planas.

WhatsApp Image 2022-12-01 at 12.47.20 (1)

La Fundació serà de nou partner de sostenibilitat de l’esdeveniment vitivinícola més important de l’estat reciclant taps de suro per a projectes d’economia circular i participarà a les jornades tècniques parlant d’ “Ecodisseny, el nou aliat per a la sostenibilitat”.

L’esdeveniment

La propera edició de Barcelona Wine Week, que tindrà lloc del 6 al de febrer de 2023 en el recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, reunirà el sector del vi espanyol per a oferir oportunitats de negoci, analitzar els reptes de futur i donar visibilitat a la gran riquesa de sòls del país i el seu potencial vitivinícola.

L’esdeveniment serà la primera gran cita de l’any per al sector i comptarà amb la participació de 700 cellers, un 15% més que en l’edició de 2022, i 60 Denominacions d’Origen i altres segells de qualitat.

caCatalan