Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

PREMI EMPRENEDORIA- IDEA DE NEGOCI AMB SURO

El premi d’emprenedoria – idea de negoci amb suro s’institueix dins del marc de les activitats del 25è aniversari de l’ Institut Català del Suro per a la promoció de la creació de noves empreses i la innovació tècnica i empresarial en el sector surer.

L’objecte d’aquesta convocatòria és la concessió del premi d’emprenedoria – idea de negoci amb suro destinat a reconèixer la iniciativa emprenedora i la innovació de les empreses catalanes per la seva contribució al desenvolupament socioeconòmic del territori i a la creació de llocs de treball en tota la cadena de valor del suro. Concretament el concurs pretén fomentar l’esperit emprenedor i innovador en el sector surer, impulsar la generació d’idees que solucionin necessitats reals del sector surer català i potenciar les idees que puguin convertir-se en productes surers o serveis reals i comercialitzables.

El concurs compta amb la participació i recolzament de les següents institucions: Generalitat de Catalunya (Departament d’Empresa i Coneixement i Departament d’Agricultura), ACCIÓ, Associació d’Empresaris Surers de Catalunya (AECORK), Confederació Europea del Suro (CELIEGE), Càtedra FPdGi Joves Emprenedors de la Universitat de Girona Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (Ajuntament de Palafrugell).

Podeu consultar les bases de la convocatòria aquí

Per tramitar la sol·licitud podeu omplir el següent document.  Per a la redacció de la memòria podeu omplir el següent formulari.

Per a descarregar-se el rètol promocional podeu fer-ho aquí

 

caCatalan