Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Política de privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT

En compliment del disposat a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) s’informa a l’usuari que totes les dades que ens proporciona seran incorporats a un fitxer, creat i mantingut sota la responsabilitat de Institut Català del Suro.

Sempre s’anirà a respectar la confidencialitat de les seves dades personals que només seran utilitzats amb la finalitat de gestionar els serveis oferts, atendre a les sol·licituds que se’ns plantegi, realitzar tasques administratives, així com remetre informació tècnica, comercial o publicitària per via ordinària o electrònica.

Per exercir els seus drets d’oposició, rectificació o cancel·lació haurà de dirigir-se a la seu de l’empresa C/ Miquel Vincke i Meyer, nº 13, 17200 Palafrugell, (Espanya), escriure’ns al següent correu icsuro@icsuro.com o trucar-nos al +34 972 305 661.

CONDICIONS D’ÚS

Les condicions d’accés i ús del present lloc web es regeixen per la legalitat vigent i pel principi de bona fe comprometent-se l’usuari a realitzar un bon ús de la web. No es permeten conductes que vagin en contra de la llei, els drets o interessos de tercers.

Ser usuari de la web de www.icsuro.com implica que reconeix haver llegit i acceptat les presents condicions i el que les estén la normativa legal aplicable en aquesta matèria. Si pel motiu que fos, no està d’acord amb aquestes condicions, no continuï usant aquesta web,

Qualsevol tipus de notificació i/o reclamació només serà vàlida per notificació escrita i/o per correu certificat.

RESPONSABILITATS

Institut Català del Suro no es fa responsable de la informació i continguts emmagatzemats en fòrums, xarxes socials o qualsevol altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de forma independents en la pàgina web del prestador.

No obstant això, tenint en compte els art. 11 i 16 de la LSSI-CE, Institut Català del Suro es compromet a la retirada o en el seu cas bloqueig d’aquells continguts que puguin afectar o contravenir la legislació nacional o internacional, drets de tercers o la moral i l’ordre públic.

Tampoc l’empresa es responsabilitzarà dels danys i perjudicis que es produeixin per errors o males configuracions del software instal·lat en l’ordinador de l’internauta. S’exclou tota responsabilitat per alguna incidència tècnica o error que es produeixi quan l’usuari es connecti a internet. Igualment, no es garanteix la inexistència de interrupcions o error en l’accés al lloc web.

Així mateix, Institut Català del Suro es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a la seva pàgina web, així com la configuració o presentació del mateix, en qualsevol moment sense assumir alguna responsabilitat.

Li comuniquem que qualsevol preu que pugui veure a la nostra web serà només orientatiu. Si l’usuari desitja saber amb exactitud el preu o si el producte en el moment actual compta amb alguna oferta de la qual es pugui beneficiar, ha d’acudir a alguna de les botigues físiques amb les que compta (nom de l’empresa).

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Institut Català del Suro és titular de tots els drets sobre el software de la publicació digital, així com dels drets de propietat industrial i intel·lectual referits als continguts que s’incloguin, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter públic, que no són propietat d’aquesta empresa.

Cap material publicitat en aquesta web podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit de Institut Català del Suro.

Tota la informació que es rebi en la web, com comentaris, suggeriments o idees, es considerarà cedida a Institut Català del Suro de manera gratuïta. No ha d’enviar-se informació que NO pugui ser tractada d’aquesta manera.

Tots els productes i serveis d’aquestes pàgines que NO són propietat de Institut Català del Suro són marques registrades dels seus respectius propietaris i són reconegudes com a tals per la nostra empresa. Només apareixen en la web de Institut Català del Suro a efectes de promoció i de recopilació de la informació. Aquests propietaris poden sol·licitar la modificació o eliminació de la informació que els pertany.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Les presents condicions generals es regeixen per la legislació espanyola. Per qualsevol litigi que pugui sorgir relacionat amb el lloc web o l’activitat que s’hi desenvolupa seran competents Jutjats de La Bisbal d’Empordà, renunciant expressament l’usuari a qualsevol altre fur que pugui correspondre-li.

 

caCatalan