Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Institut Català del Suro

ICSuro

Patronat

MEMBRES QUE COMPONEN EL PATRONAT DE L’INSTITUT CATALÀ DEL SURO

Presidència de la Fundació. Membre fundador.

President: Joan J. Puig.

L’Associació d’Empresaris Surers de Catalunya (AECORK) és una entitat creada el 1977 que aglutina les principals empreses fabricants i/o comercialitzadores de productes de suro que exporten als principals mercats vitivinícoles mundials. L’associació es va fundar seguint la trajectòria del Grup Provincial de la Industria i Comerç del Suro creat el 1962, que substituïa altres associacions industrials sureres que pràcticament es remunten al 1750.

Vicepresidència de la Fundació. Membre fundador.

Vicepresident: Rossendo Castelló

Associació privada, independent i sense ànim de lucre que reuneix la propietat forestal privada la missió de la qual és la gestió dels boscos. La integren propietaris particulars, empreses i diverses associacions d’àmbit local.

Ajuntament de Palafrugell

Patró: Juli Fernández

Consistori del municipi surer de Palafrugell (Baix Empordà, Girona), amb un marca passat i present industrial i una història estretament vinculada al sector surer.

Ajuntament de Cassà de la Selva

Patró: Pau Presas

Consistori del municipi surer de Cassà de la Selva (Gironès, Girona), amb un marca passat i present industrial i una història estretament vinculada al sector surer.

Membre fundador

Guillem Genover Ribas

Patró a títol privat. Persona altament vinculada al sector surer i que al sí de la Fundació aporta la seva vasta experiència professional.

caCatalan