Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

L’ICSURO SEGUEIX APOSTANT PER LA SOSTENIBILITAT COM UN PUNT FORT DE LES SEVES LÍNIES ESTRATÈGIQUES

Recentment, l’ICSuro ha obtingut el segell que atorga la Oficina Catalana del Canvi Climàtic que impulsa i dóna suport a l’establiment d’acords voluntaris amb organitzacions, entitats i col·lectius per a la reducció de les seves emissions de gasos amb efecte hivernacle (GEH) a Catalunya.

En aquest sentit, l’ICSuro es compromet a realitzar un seguit d’actuacions per contribuir a reduir aquestes emissions. Entre elles, reduir la seva despesa elèctrica recobrint amb suro projectat part de la façana, ja que aquest proporciona impermeabilitat i aïllament tèrmic, i automatitzant la regulació dels aparells de climatització del centre. Per altre banda, s’aplicaran mesures correctives en els equipaments del laboratori amb un ús significatiu d’energia, així com la realització de formació al personal en matèria de bones pràctiques d’eficiència energètica.

Podeu consultar l’informe anual 2015 aquí.

Per a més informació sobre el programa d’acords voluntaris per a la reducció de les emissions de gasos amb efecte hivernacle (GEH), cliqueu aquí.

caCatalan