Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Nou webinar com a alternativa a les visites presencials

Malgrat l’aturada de l’activitat educativa presencial generada per la pandèmia de covid-19, la Fundació Institut Català del Suro ha mantingut el seu compromís amb la formació i difusió de l’activitat de l’ens als escolars.

La responsable de microbiologia i tècnic de recerca de la Fundació Institut Català del Suro, Maria Verdum, ha estat l’encarregada d’impartir durant el mes de juny un webinar a més d’una seixantena d’alumnes de les tres línies de batxillerat de l’Institut de Cassà de la Selva per donar a conèixer l’activitat de l’ICSuro així com la indústria i el sector. Aquesta activitat, que ha tingut lloc durant tres jornades, està emmarcada dins de l’assignatura “Ciències del món contemporani”, que tracta la cultura i l’entorn des d’una mirada sostenible. La de l’ICSuro ha estat l’activitat de cloenda de l’assignatura.

 

Nou model de visites virtuals

Aquest model de sessió virtual ha sorgit com a alternativa a les visites presencials que hi havia organitzades abans de la covid-19 amb escoles i instituts de municipis surers i que tenen interès en descobrir les funcions i objectius d’un ens com la Fundació ICSuro, que esdevé un punt de trobada entre el sector forestal i industrial i els emprenedors en noves aplicacions del suro.

Les visites virtuals han mantingut la seva essència i malgrat que s’ha hagut de renunciar a la visita a les instal·lacions, el nou format ha obert la porta a ampliar les sessions de forma telemàtica a altres centres o instituts més llunyans que puguin estar interessats en conèixer una indústria sostenible com la surera, que és paradigma de l’economia circular i que troba a Catalunya el centre neuràlgic de la indústria surera estatal.

caCatalan