Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

JORNADA APLICACIONS CROMATOGRÀFIQUES EN EL SECTOR AGROALIMENTARI

El dimarts 24 de novembre, l’ICSURO i AGILENT, organitzen una jornada sobre aplicacions cromatogràfiques en el sector agroalimentari de 10 a 13 hores a la seu de l’Institut Català del Suro.

L’objectiu d’aquesta jornada és conèixer les novetats i aplicacions de la cromatografia de gasos en la indústria agroalimentaria i  va dirigit a tècnics de control de qualitat i/o cromatografía de gasos del sector agroalimentari (indústria surera, vitivinícola i càrnica).

El programa és el següent:

10h: Benvinguda del Director de l’Institut Català del Suro, Albert Hereu.

10,05h: Últimes tecnologies en cromatografia de gasos. Jaume Santamaria. Sales Agent AGILENT TECHNOLOGIES.

10,45h: Anàlisis claus per l’assegurament de la qualitat en el mercat de l’alimentació: Seguretat Alimentaria. Juan José Rivero. Product Specialist GC & GCMS AGILENT.

11,15h:COFFE BREAK

11,30h: Disseny experimental en l’anàlisi de volàtils en aliments mitjançant la tècnica SPME/GC/MS. José A. Garcia-Regueiro. Assessor laboratoris d’anàlisi de l’IRTA.

12,15h: Casos pràctics de cromatografia de gasos masses/masses: Controls de qualitat en taps de suro i detecció i quantificació d’aromes en vins. Anna Oliveras. Responsable de Química Analítica ICSURO.

13h: Precs i preguntes. Cloenda de la jornada.

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA. Número de places limitades. Reserva la teva plaça enviant un mail a icsuro@icsuro.com o bé trucant al telèfon 972.30.56.61 (Ariadna).

Col·laboren: IRTA i Departament DAAM

caCatalan