Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Formació 2018

La formació és una de les línies de treball de l’Institut, ja que ens ajuda a desenvolupar algunes de les nostres sublínies estratègiques com:

  1. Reforçar la competitivitat empresarial
  2. Informació sobre les propietats del suro
  3. Estrènyer la relació suro – indústria – vitivinícola

A més considerem molt important la nostra labor de divulgació als cellers sobre els diferents tapaments i creiem firmement en la necessitat d’incloure la formació en suro als diferents graus universitaris d’Enologia i cursos de Sommeliers

Entre les formacions que realitzem destaca el Curs de Panell Sensorial, un curs anual de 4 sessions, obert a professionals i tècnics del món del suro i del món del vi.

Més informació i Inscripcions obertes a partir del 25 de gener

A més, tenim convenis de col·laboració amb la Universitat de La Rioja i la Universitat Rovira i Virgili on, en el grau d’Enologia, impartim una classe sobre el suro i la importància al món vitivinícola.

A la Universitat Rovira i Virgili oferim anualment una beca per la investigació de l’aplicació del suro en el Màster de Begudes Fermentades.

15134726_610753209113983_4649713827533232157_n

 

Oferim visites a grups d’estudiants de diverses edats: des d’estudiants de 3r i 4rt d’ESO i Batxillerat fins a estudiants de graus d’Enologia i Escoles de Sommeliers. Creem les visites a mida, adaptant-nos als requeriments de cada grup, en funció dels interessos particulars i nivell de professionalització, complementant en molts casos la visita i exposició a l’Institut amb visites a fàbriques sureres dels voltants o el Museu del Suro, situat a escasos 250 metres de les nostres instalacions.

Així mateix, oferim cursos sota demanda, podent desplaçar-nos a les empreses i personalitzant els continguts per tal que s’adaptin a cada demanda particular.

En un altre vessant del suro, no relacionat amb el món vitivinícola, col·laborem amb la Universitat de Deusto, dins el marc d’un acord juntament amb l’Associació d’Empressaris Surers de Catalaunya (AECORK) i la Xarxa Europea de Territoris Surers (RETECORK). Aquesta col·laboració consisteix en una màster class als alumnes de l’Enginyeria en Disseny Industrial com a part del programa de l’ assignatura Metodologia i Creativitat, impartida pel Dr. Rodrigo Martínez. En aquesta sessió s’explica als alumnes les propietats i possibles aplicacions del suro com a material.

Consulta tota la nostra oferta formativa
Tens dubtes o voldries més informació? Escriu-nos ara
caCatalan