Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

FITA HISTÒRICA DEL CORK CENTER LABORATORY

Aquest 2016 el laboratori de l’ICSuro, el Cork Center, ha arribat a un nombre d’analítiques anual rècord en tota la historia d’aquest centre.

El Cork Center Laboratory es va crear l’any 2001 per prestar serveis als diferents components de la cadena de valor del sector surer i vitivinícola. En aquest sentit, l’experiència adquirida al llarg dels anys i la incorporació d’un equipament tècnic d’alt nivell han permès que el Cork Center s’hagi convertit en un referent internacional en la prestació de serveis a la indústria surera, vitivinícola i alimentaria que busca promoure la qualitat i competitivitat de les empreses d’aquests sectors.

Els serveis que ofereix el laboratori passen pels controls de qualitat (anàlisi sensorial, cromatografia de gasos, microbiologia i dissenys de protocols interns, entre d’altres); anàlisi de la composició de mostres; peritatges en matèria de litigis; validació d’innovacions tècniques que introdueix la indústria, assessorament i formació. El Cork Center realitza controls de qualitat per empreses i institucions en els següents àmbits: mostres de suro, anàlisis vitivinícoles i vinícoles, aigües i productes químics, ampolles i embalatges, alimentaris i agroalimentaris, i ambientals.

Actualment disposa de la certificació ISO 9001 acreditada per ENAC i es troba en preparació de la ISO 17025 aplicada a laboratoris d’assaig i calibració amb l’objectiu de demostrar que és tècnicament competent i que els seus resultats responen a criteris de rigor i veracitat.

 

caCatalan