Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

EL LABORATORI DE L’ICSURO OBTÉ L’ACREDITACIÓ INTERNACIONAL ISO 17025 PER TAL DE SER MÉS COMPETITIUS EN MATÈRIA DE CONTROLS DE QUALITAT EN EL SECTOR AGROALIMENTARI

El primer laboratori que acredita ENAC per a l’assaig de migració global en taps de suro.

El laboratori Cork Center ha obtingut l’acreditació UNE-EN ISO 17025, màxim referent internacional en certificació de laboratoris d’assaig atorgat per ENAC (Entitat Nacional d’Acreditació).

L’objectiu principal d’aquest reconeixement és garantir la competència tècnica i la fiabilitat dels resultats analítics. La norma conté tant requisits de gestió com requisits tècnics que incideixen sobre la millora de la qualitat del treball realitzat en el laboratori.

L’obtenció d’aquesta certificació respon a l’assaig de migració global per a taps de suro segons normativa UNE i facilita l’acreditació de compliment normatiu a les empreses elaboradores de taps.

Amb aquesta fita, el laboratori de l’Institut Català del Suro fa un salt qualitatiu per respondre a la demanda del sector agroalimentari acreditant un producte amb les màximes garanties d’innocuïtat i seguretat alimentària.

Aquesta acreditació forma part de les actuacions emmarcades en l’estratègia de creixement del laboratori de l’Institut Català del Suro a través de la captació de nous clients, diversificació dels serveis i posicionament de lideratge en matèria de controls analítics i de qualitat en el procés d’embotellament.

Segons declaracions del director de l’ICSuro, Albert Hereu, “aquesta certificació ens permetrà mantenir-nos com a laboratori de referència en matèria de controls de qualitat per la indústria surera, vitivinícola i agroalimentària. Així mateix, ens dona un plus de prestigi i autoexigència alhora de treballar amb centres de recerca i investigació”. I afegeix: “Aquesta és sols la punta de llança cap a l’aposta per a la millora continua del nostre centre i l’oferta de les màximes garanties de qualitat per als nostres clients”.

 

caCatalan