Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Presentem pósters de quatre estudis a l’International Conference on Cork in Science and Applications 2023

La Fundació Institut Català del Suro ha assistit al 4th International Conference on Cork in Science and Applications 2023 a Vilanova de Gaia (Portugal) que ha tingut lloc el 7 i 8 de setembre. Hi han assistit una vuitantena de participants de països com França, Itàlia, Polònia, Suïssa o Corea del Sud i ha comptat amb 34 presentacions regulars, 8 pósters i 5 key lectures.

Per part de l’ICSuro hi han assistit la doctora Patrícia Jové i la investigadora Maria Verdum del departament d’ R+D+i de la fundació. Aquesta última ha estat l’encarregada de dirigir i moderar la darrera presentació de la primera jornada.

Estudis presentats

L’ICSuro ha presentat en aquesta edició del congrés quatre pósters corresponents a quatre estudis diferents:

– Study of aromatic profile of Quercus Suber L.

– Study of cork from Quercus Suber with and without yellow spot: aromatic fraction and cellular structure

– The influence of the production process on the natural cork stoppers permeability and its impact on still wine aging

– Novel sustainable alternatives for the study of chemical composition of cork

El Congrés

El Cork in Science and Applications és un esdeveniment bianual que té el suro en la ciència com a protagonista i que va destinat a investigadors, universitats, empreses sureres, cellers i dissenyadors.

L’última edició d’aquest congrés, la del 2019, es va celebrar a Palafrugell i el seu amfitrió va ser l’Institut Català del suro coincidint amb la presentació oficial de la nova etapa de l’ICSuro com a fundació privada de caire científic i sense ànim de lucre.

caCatalan