Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

ICSURO: Organització compromesa en la lluita contra el canvi climàtic

L’Institut Català del Suro (ICSuro), renova per tercer any consecutiu el seu compromís de formar part del Programa d’acords voluntaris per a la reducció de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle (GEH).

El Programa d’Acords Voluntaris per a la reducció de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle (GEH) és una eina impulsada per l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic (OCCC) per a aquells que busquen un compromís voluntari per reduir les seves emissions de GEH, més enllà del que obliga la normativa.

Mitjançant un Acord, les organitzacions, entitats i col·lectius que s’adhereixen es comprometen a fer un seguiment de les seves emissions de GEH i establir anualment mesures per a reduir les seves emissions de GEH.

L’ICSuro renova el segell presentant un inventari corresponent al 2017 que  ha disminuït un 44% les seves emissions totals respecte l’any anterior (2016).  Aquesta gran disminució s’explica pel canvi a una comercialitzadora d’energia elèctrica a una comercialitzadora verda d’energia elèctrica.

INFORME ANUAL ICSURO
MAPA D’ORGANITZACIONS ADHERIDES

 

caCatalan